“VALUE FOR MONEY”is onze passie

Value Engineering is een beproefde methodiek om projecten meer value for money te laten opbrengen: meer functionaliteit en betere prestaties tegen lagere kosten. Dat kan door analyse en ontwikkelen van alternatieven in samenwerksessies met stakeholders. Value Engineering heeft veel toepassingsmogelijkheden en wordt door ons op maat toegepast bij:

Onze passie: Value For Money Value FM biedt hulp bij het verhogen van de waarde van uw project. Dat betekent dat het eindresultaat van uw project méér kan of  goedkoper is. Of er nu budget tekort is of dat er onzekerheid bestaat of het ontwerp optimaal is: value engineering biedt meer waarde. Slim ontwerpen, met meerdere stakeholders, een frisse blik kunnen werpen op de ontwerpopgave en een gedegen kennis van het Value Engineeringproces. Daarvan raken wij gepassioneerd!